Linda Thorén

Att sova horisontellt och vakna i Afrika

Nu är vi alltså framme på kontinenten Afrika! Trötta och glada anlände vi igår till Nelspruit där vi nu kommer ha lite introduktionsdagar innan jag och Beatrice åker upp till Zambia.

Efter en rejäl måltid och lite diskussioner om stjärnbilder, dragningskraft, ekvatorn och corioliseffekten så fick vi för första gången på väldigt länge sova horisontellt och vaknade sedan upp till papaja-frukost och rundtur i Nelspruit.  

Ett glatt gäng StepOutare påväg till Afrika 
Hej bloggen!

Nu dammar jag av denna blogg! Jag kommer nämligen flytta till Zambia, efter att ha bott hemma i ett år. Då är det dags för cyberspace, nära kära och ni som vill, kan få lite av Linda även om jag nu befinner mig längre bort!

 Vem är jag nu då ett år senare och vad har jag gjort?

Jag flyttade hem till  Norrköping, fortsatte att plugga franska på Linköpingsuniversitet samtidigt som jag fått jobb och arbetade som produktfotograf för Stadium. Jag åkte också tillbaka till Paris många gånger eftersom jag hade gått och blivit kär i en fransman.

Jag bockade av mina 15hp i franska och tog tag i nästa utmaning. Jag hoppade på kurser i Hållbar utveckling och Energisystem på distans till Uppsala universitet. Sååå spännande och dunderintressant och något jag verkligen vill fortsätta göra i framtiden! Till våren gick jag ner i tid som fotograf eftersom jag också fick förfrågan att börja jobba som ungdomsledare på fredagarna i Korskyrkan. Fantastiskt att få hänga med och bry sig om ungdomar!   
Nu ska jag alltså flytta till Zambia och göra en StepOut, EFK:s praktikantprogram. Jag ska åter till Afrika för att försöka hjälpa till men framförallt för att lära mig och få nya erfarenheter.

Följ gärna med på denna resa!

Kram på er!