Linda Thorén

vecka 22
Tiden går så fort att det nästan är läskigt. Nu är redan fredag igen och jag ska snart ge mig in till paris för att äta glass och på lördag åker jag till Bordeaux med kören. Så himla roligt!
 
I måndags var vi lediga så jag och Agnes åkte tidigt in till Paris och satte oss på ett café där man betalade för antalet timmar man satt där, så fick man ta hur mycket kaffe, kakor och frukt man ville! Det var gött! Det har ju visats att jag får kaffeabstinens utan det svarta guldet i min kropp så Challe har beslagtagit min kaffepress tills det att min huvudvärk försvinner. "Ha!" sa jag då och ba hällde i mig kaffe här istället! In his face (mitt eget också kanske?)
 
Jag och Agnes mötte upp Moa och Linnéa och gick på café nummer två och satte oss sen vid canal saint Martin. Favorit ställe för långsamma dagar. Avslutade långhelgen med att göra franska läxor hemma hos Challe och sen prata länge och väl med födelsedagsmamma!
 
Födelsedagsfirandet fortsatte till i tisdags när vi på tisdagshänget firade vår fina bardh! Har också hunnit sjunga kör, picknicka i jardin du Luxembourg, ha new girl kväll och gå i skolan
Bild på Mickael bara för att ha en bild på detta långa långa inlägg. Och för att jag ju också såklart lekt en massa med kidsen
 
Konstnärliga med smurfröst

Åkte in till Paris med väskan fylld med pennor, vattenfärg, penslar och papper. Så himla roligt! Jag Agnes och Moa satte oss i parc Monceau och kladdade i massor av timmar.

 
 
Tog metron till canal saint Martin, köpte coca-cola och citron!! Så himla awesome! Vet inte riktigt varför men kändes så himla lyxigt att dricka läsk med en liten citronskiva i, i vinglas av plast! litelitelitelite vardagslyxigt liksom. Vi köpte pizza på ett ställe som hette pink flamingo. När vi beställt fick vi en rosa heliumballong så att de som skulle leverera pizzan kunde hitta oss! Himla kul. Himla kul med helium också.
 
Bara glad!
I fredags fick jag typ ett drömjobb men var tvungen och tacka nej eftersom jag inte kunde börja redan på måndag. Buhu. Kände mig glad men nerslagen och åkte in till Paris. Hängde i i Luxembourg och prommenerade sen hela vägen ner till Eiffel och käka pizza i champ de mars. Dagen avslutades med att bara känna mig glad, tjoho!
I lördags hängde vi Parc de Nelson Mandela och läste böcker och drack smoothie. Åkte sen till typ en favorit bar och åt pommes och frack öl. Spenderade slutet av kvällen med slutet av Eurovision song conest och hejade fram Måns tillsammans med de franska kommentatorerna. Haha var sjukt kul, de älskade sverige way more than we did! 
 
Kul med vinst och återigen avslutades dagen med att bara vara glad, tjoho!