Linda Thorén

Picasso

I lördagskväll mötte jag upp Jessica och vi hade en riktig myskväll. Pratade i många timmar och somnade sen till en film som utspelade sig i vår hemstad.

 
Vi åkte tillsammans in till Picasso muséet  på förmiddagen och satt sen tillsammans med några andra tjejer på favorit cafét och gjorde läxor resten av dagen. Köpte ost och kex och fick lyssna på en liten stråkorkester på väg hem, spenderade kvällen hemma och försöker med fransk lyx bota min förkylning.
 
Musée lördag

Mötte upp Elin och Linnéa inne i Paris. Vi gick lite på rean och styrde sen stegen mot Gustave Moreau muséet. Muséet var liksom hemma hos honom och på från golv till tak på väggarna fanns hans målningar. Coolt men inte så inspirerande enligt mig!Satt sen i många timmar på café och sen fortsatte jag och Elin till centre pompidou som om nått är inspirerande! Fantastisk utsikt är det också uppe på taket. Någon gång borde man kunna unna sig en lyxmiddag där uppe på terassen. 

 
 
Sushi planet

I fredags kväll hängde jag och några brudar inne i Saint Germain och åt sushi! Har inte tyckt om det förut, eller kanske snarare inte direkt ätit det förut, men sen jag kom till Paris har jag gjort det många gånger! Åter igen tyckte jag att det var riktgt gott. Åt en väldigt rolig sushi efterrätt sen. Den såg godare ut än vad den var dock (trots den lilla nutella-bajsklicken i mitten, haha).