Linda Thorén

Turist i slutet av November
Har haft besök igen, denna gången av Dacku. Möttes vid flygbussen och gick direkt för att möta upp mina vänner på en bar i Pigalle med en bartender som aldrig gjort drinkar förut. Nostalgiprat och gött häng tills vi sen drog ut för att dansa.

På lördagen kravlade vi oss upp, åt croissant, tittade på Saint Germain och tog sen en buss till slottet i Versaille. Solen sken och vi drack kaffe i parken tills vi vände stegen hemmåt för att vara barnvakt till barnen som ÄLSKAR när jag har besök. Framförallt Mickael kastade sig över mon copain MaRcus (med ett franskt R, haha)
Söndag och måndag blev standard turist dagar. Rekommenderar hela världen att åka till Paris på hösten! Inga turister och långa köer, fortfarande typ 16 grader och sol (om man lyckas pricka in det såklart) och Paris är vackert i höst färger. Plus julfint nu! 
 
 
les filles
Flötiga och snygga tisdagsbrudar som käkar nutellakladdkaka i min studio mellan körningarna!
 
Bästis since '94
Lina, min första kompis på jorden, var här förra helgen. Vi träffades när jag var typ en vecka gammal kanske, nu är vi betydligt äldre och hon var här och hälsade på mig förra helgen!
 
 
 
Lina lärde sig säga bagutte, je ne comprend pas, un mojito s'il te plait, danser, Louvren, Sacré-Cœur, vin chaud, shopping och mycket annat. Det får typ sammanfatta vad vi gjorde.