Linda Thorén

Stockholm och Paris brudar

Har haft en riktig myshelg i Stockholm med ett par vänner från Paris. På fredagskvällen satte vi oss med en engångsgrill och en flaska vin vid havet. Vi uppdaterade oss på varandras liv, garvade åt gamla historier från Paris och njöt av kvällssolen och varandras sällskap.

Lördagen började vi med pannkaksfrukost och eftersom Amanda inte är kaffedrickare saknades den varan i hennes lilla etta så begav oss till café där vi köpte dubbla koppar. Vi strosade i strumpaffärer, swipade tinderkillar och åt sushisallad i kungs trädgården. Till kvällen åkte vi ut till Mall of Scandinavia för att dricka mohito och spela shuffleboard
Foton från Jessica
 
Älskar dom här tjejerna! Vi känner varandra ganska bra även om vi egentligen inte vet så mycket om varandra. Vi har liksom glömt att fråga om det vanliga och diskuterar bara det märkliga och det innersta. Vi har också pratat ansiktskrämer, valet i Frankrike, Justin Biebers spanska och kärlek. Vi har sprungit till varenda tunnelbana för att slippa vänta men ändå har vi mest bara chillat hela helgen och myst med tanken att det som var då också är nu.