Linda Thorén

vecka 22
Tiden går så fort att det nästan är läskigt. Nu är redan fredag igen och jag ska snart ge mig in till paris för att äta glass och på lördag åker jag till Bordeaux med kören. Så himla roligt!
 
I måndags var vi lediga så jag och Agnes åkte tidigt in till Paris och satte oss på ett café där man betalade för antalet timmar man satt där, så fick man ta hur mycket kaffe, kakor och frukt man ville! Det var gött! Det har ju visats att jag får kaffeabstinens utan det svarta guldet i min kropp så Challe har beslagtagit min kaffepress tills det att min huvudvärk försvinner. "Ha!" sa jag då och ba hällde i mig kaffe här istället! In his face (mitt eget också kanske?)
 
Jag och Agnes mötte upp Moa och Linnéa och gick på café nummer två och satte oss sen vid canal saint Martin. Favorit ställe för långsamma dagar. Avslutade långhelgen med att göra franska läxor hemma hos Challe och sen prata länge och väl med födelsedagsmamma!
 
Födelsedagsfirandet fortsatte till i tisdags när vi på tisdagshänget firade vår fina bardh! Har också hunnit sjunga kör, picknicka i jardin du Luxembourg, ha new girl kväll och gå i skolan
Bild på Mickael bara för att ha en bild på detta långa långa inlägg. Och för att jag ju också såklart lekt en massa med kidsen